Cred că greșeala cea mai mare, dacă vreţi să pornim din istoria noastră a greşelilor, şi am spus treaba asta, a fost când noi nu am dat amnistia şi graţierea când a cerut-o toată lumea după abuzurile care s-au făcut în Justiţie.

Deci, dacă se dădeau amnistia şi graţierea, dura o singură zi. Nu conta ce se întâmplă, eu ştiu, în rândul opoziţiei, dacă nu le plăcea această idee, era important ca noi să terminăm într-o singură zi ceea ce am făcut doi ani şi jumătate.

Adică, noi am vorbit doi ani şi jumătate despre un lucru care nu s-a mai întâmplat, noi am modificat, sau am vrut să modificăm, eu ştiu, legile altfel decât prin Parlament, ceea ce nu e normal“, a declarat Cătălin Rădulescu pentru Epoch Times.

De asemenea, referitor chiar și la magistrații care au ieșit în stradă și au protestat, Cătălin Rădulescu spune că aceștia erau “mai spre securiști”.

Ăia care au ieşit au fost mai spre securişti, aşa un pic. Magistraţii care sunt oneşti şi care au învăţat în facultate şi-şi aplică exact legea şi condamnă oameni sau nu condamnă oameni folosind probe… […] Nimeni nu trebuie să îşi dorească, într-o ţară democratică, ca unui om nevinovat să i se întâmple ceva.

Interviul integral, pe Epoch Times

Cătălin Rădulescu a devenit celebru după ce a declarat că a păstrat acasă o mitralieră AKM de la Revoluție și că este pregătit să o folosească din nou și a cerut ca tunurile cu apă să fie folosite împotriva manifestanților din Piața Victoriei. Retractările ulterioare, au avut darul de a adânci scandalul, după ce deputatul a afirmat că a vrut să ”facă mișto” de jurnaliștii care i-au luat interviul dar că  ar avea o armă de vânătoare, cumpărată în 1999.

Citate din Cătălin  Rădulescu – jeguri, extratereștrii și amenințări cu arma

Discuție cu o jurnalistă din Argeș, care-l întrebase de dosar:
Rădulescu: „Tu dacă mai continui mult cu asta, ori ţi-o iei, ori te dau în judecată! Eşti o proastă!”
Jurnalista”Aşa o fi! Oi fi proastă, dar nu condamnată!”.
Rădulescu „Te-a făcut mă-ta proastă! Eşti o incultă”

”Jegurile şi Securiştii se uită la Greşelile Gramaticale care apar uneori din cauza neatenţiei şi stării în care eşti. Nu dau doi bani pe aceste jeguri, sunteţi zero pentru mine, jurnalişti de doi bani, nu vă datorez nimic, voi îmi datoraţi mie pentru că puteţi scrie şi vorbi liber pentru că mi-am riscat eu viaţa la Revoluţie pentru voi jegurilor” – mesaj pe Facebook

„Activitatea unui parlamentar considerat în primele locuri, că discută despre extratereştri e treaba mea, e viaţa mea privată, care sunt intelectual ca medic, nu ca alţii care sunt muncitori necalificaţi prin Parlamentul ăsta”

”Pentru ce se mai duc oamenii în Piața Victoriei acum și de ce noi nu ieșim împotriva lor cu tunurile cu apă dacă nu mai au motiv? Să stea ca proștii în fiecare seară acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii?”

„Eu arma cu care am tras în timpul Revoluției am păstrat-o. Niciodată nu am vrut să o dau. O țin acasă ca și armă de panoplie, AKM-ul acela cu care am tras. Am certificat de colecționar. Nu se folosește. O țin pentru când, dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să transforme cineva statul pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma și să trag. Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat.”

”5.000 de lei, atât ne dă (indemnizație de parlamentar n.r). Cred că ne-ar trebui salarii mult mai decente ca să putem să arătăm într-un fel în Parlament că dacă vrem să venim în blugi şi mizerabili, lumea ne va trata ca atare”.

Sursa: România Liberă

 

(Visited 124 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.