Bărbatul se numește Raul Coltor și susține că a depus jurământul militar în urmă cu 15 ani. El este un adept al celor care nu cred în COVID-19.

Individul a distribuit imagini de la mitingul recent din Piața Victoriei al celor care nu cred în existența viruslui. De altfel, pe contul său au fost distribuite mai multe articole ce promovează conținut daco-legionar, citate din Corneliu Zelea Codreanu sau invitații la proteste contra măsurilor anti-COVID.

Individul spune că ”a primit dreptul de a ucide” și că ”îl va îngropa pe Arafat într-un mormânt de piatră”.

În baza articolului 55 din Constituția României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român! Domnule Raed Arafat!

O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.red.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.

Majoritatea comentatorilor îl aplaudau și îl susțineau pe autorul postării, dar unii utilizatori au tag-uit Poliția Română, cu scopul de a semnala derapajul. Poliția a transmis că face verificări în acest caz. Între timp, postarea ce conține amenințarea a dispărut de pe rețeaua socială.

Între timp, postarea pare să fi fost ștearsă sau nu mai e publică.

(Visited 811 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.