Europarlamentarul Rareș Bogdan ar fi aniversat ziua fiicei cu 100 de oameni la un restaurant, iar cei mai mulți dintre invitați au petrecut în interiorul localului.

Conform reglementărilor din starea de alertă, în toată România este interzis restaurantelor să-și primească oaspeții altundeva decât pe terasă sau în grădină.

În cazul închirierii unui local pentru un eveniment privat, la interior nu pot fi mai mult de 20 de persoane.

În imaginile publicate de Libertatea se pot vedea peste 30 de mașini parcate în fața restaurantului și doar câțiva oameni în curte.

Managerul restaurantului, Adela Logean, a confirmat: „Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulțumesc”, a spus aceasta, conform sursei citate.

Rareș Bogdan, care este și prim-vicepreședintele PNL, a reacționat în urma articolului publicat de Libertatea și a spus că normele legale au fost respectate și că cifra relatată este o aberație.

„A fost un eveniment privat la Cluj, care a respectat toate normele impuse de reglementările în vigoare. Fără politicieni, fără vedete, fără persoane publice, fără şefi de instituţii. Familia şi prieteni apropiaţi. Atât.

Cifra de 100 este o aberaţie. Îmi pare rău ca nu m-au sunat sa vina şi sa bea o cafea şi sa mănânce o prăjitura jurnaliştii care s-au chinuit cu drone si teleobiective pe dealurile pline de noroi şi apa din jur”, a susținut, pentru „Adevărul“, Rareș Bogdan.

 

(Visited 390 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.