„Pot să îl achite la un moment dat, ceea ce este mult mai grav”, a spus Tonel Pop, la sediul DIICOT, unde s-a prezentat, luni, împreună cu ceilalţi avocaţi pentru a studia dosarul.

Acesta a făcut referire la faptul că o persoană nu poate sta mai mult de şase luni în arest preventiv, iar Gheorghe Dincă se află sub această măsură din luna august. Acesta acuză că în dosarul „Caracal” nu sunt probe.

„Eu sunt curios să studiez anumite volume sau anumite documente despre care eu ştiu că există, dar de multe ori nu sunt acolo, în acele dosare, pur şi simplu dosarele nu toate sunt legate, sper ca de această dată procurorul şef DIICOT, doamna Hosu să fi dat dispoziţie ca procedura legală să fie şi respectată, toate actele să fie îndosariate, să fie legate, opisate şi noi să putem să le studiem”, a mai spus Tonel Pop.

Întrebat când a fost audiat ultima dată Gheorghe Dincă, Tonel Pop a spus că nu s-a finalizat audierea în cazul dispariţiei Luizei. „Ultima dată s-a întrerupt audierea fiind audiat despre Luiza, urmând să finalizeze despre Luiza şi continuând, ar fi trebuit audierea lui pentru povestea cu Alexandra. Spun poveste, pentru că e o poveste. (…) Mi s-a promis că doamna în roşu va fi audiată (…). E v-aţi ascunselea, nu are nicio legătură cu procedura”, a mai spus spus Tonel Pop. Potrivit acestuia, filmarea în care apare Luiza şi femeia în roşu ar fi fost făcută cu trei camere de luat vederi, însă imaginile luate de două dintre camere nu mai există.

(Visited 537 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.