Trupe ale Jandarmeriei, polițiști locali și chiar mascații de la Intervenții Speciale au declanșat o acțiune de amploare pe raza întregului municipiu după ce primarul Decebal Făgădău a raportat că a pierdut cheile de la veceurile de 150.000 de euro din Parcul Arheologic.

Surse de neîncredere din cadrul Primăriei Constanța ne-au declarat că cele mai scumpe WC-uri publice din țară sunt o realizare atât de importantă pentru primar, încât el este singura persoană care deține cheile. „Dacă cineva are nevoie la baie, fie el cetățean obișnuit sau angajat din primărie, trebuie să depună o cerere scrisă, care este semnată și aprobată de domnul primar. Apoi, însoțit de o comisie specială, persoana este escortată la veceu, iar primarul este cel care descuie pentru a permite accesul“, susține un funcționar, ușor constipat de când cheile au fost pierute.

Decebal Făgădău susține că purta cheile la gât, legate cu un elastic. „Da, domnule, școlărește, pentru că așa e cel mai sigur. Dacă cineva are o problemă, poate să mă reclame la Parchet“, ar fi spus el. Cu toate acestea, cheile au dispărut, iar în primărie s-a instaurat panica și a fost solicitată mobilizarea și intervenția forțelor de ordine.

Mascații SIAS s-au dus direct în Piața Chiliei și în Palas, de unde au scos în stradă mai multe familii de rromi. „Ce chei, frățioare!? Să moară mămicuța mea, că eu n-am folosit în veața mea o cheie. Până la 16 ani am crezut că toată lumea descuie cu ranga“, a spus alarmat un cetățean, proaspăt scos de sub pat.

În tot acest timp, polițiștii locali nu au găsit nimic, dar au dat câteva amenzi prin piețe pentru vânzare ilicită de pătrunjel. Mai eficienți au fost jandarmii, care au căptușit bine un grup de aurolaci care protestau în piața Tomis III, în speranța că vor fi și ei gazați.

La sfârșitul zilei, totul s-a terminat cu bine după ce președintele filialei județene a PSD, Felix Stroe, a sunat și a spus că a găsit niște chei și nu știe ce-i cu ele. Acum toată lumea e calmă și constănțenii se pot c**a din nou într-una dintre cele mai scumpe realizări ale primarului.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.896 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.