În prezent, lucrările de consolidare a malului din localitatea constănțeană Cumpăna sunt la 10%, deși ar fi trebuit să fie gata în februarie.

Într-o intervenție telefonică pentru Libertatea.ro, fostul ministru al Transporturilor spune că nu contează cine a dat banii, important este că ei au fost dați. Nu explică însă de ce nu a fost alocată întreaga sumă necesară.

Administrația Canalelor Navigabile a alocat de urgență suma din fonduri proprii, însă banii de la guvern nu au mai ajuns niciodată. Nici cei cinci milioane, nici întreaga sumă necesară.

E vorba de o calamitate, s-a întâmplat fără să putem anticipa. Primul lucru e punerea în siguranță a obiectivului. Până s-a făcut expertiza, prima dată s-a alocat această sumă, urmând ca restul să se dea ca să se termine investiția”, a explicat Răzvan Cuc

Fostul ministru o contrazice pe Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, care face parte din același partid, PSD.

Cuc susține că „doamna Gâju trebuie să se ocupe de comunitate și nu cred că știe cum stau lucrurile. Noi la acel moment am alocat din bugetul ACN, fiind un lucru pe care nu l-am anticipat”.

Răzvan Cuc pasează problema la actualul Guvern. „Eu mă așteptam ca până acum actualul Guvern să fi alocat toată suma. Guvernul actual trebuie să aloce bani pentru restul proiectului. Proiectul de HG a fost aprobat de vechiul Guvern, dar nu am mai apucat să alocăm banii”, a mai declarat fostul ministru.

Sursa Libertatea.ro

 

(Visited 802 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.