Luni dimineața, reporterii Libertatea.ro au publicat în exclusivitate imagini cu momentul în care Ștefania, jandarmerița de 23 de ani bătută de huligani, era ajutată de colegi să iasă din zona unde erau luptele cu protestatarii. ”Tânăra merge pe picioare, flancată de doi colegi jandarmi și protejată cu un scut, iar când ies din mulțime, le spune: ”Fraților, unde dracu’ m-ați dus?”.

Filmarea a fost făcută la ora 23:14, la trei minute de la ordinul de intervenție dat de prefectul Capitalei. Ștefania a fost bătută în jurul orei 23:00”, scrie Libertatea.

Într-o intervenție, luni dimineața, la Digi24, purtătorul de cuvânt al jandarmeriei, Georgian Enache, a explicat că anunțul de sâmbătă despre starea de sănătate a colegei sale a fost făcut pe baza documentelor medicale, precizând că jandarmii nu sunt specialiști.

Femeia mai rămâne internată în spital, urmând să i se facă o nouă tomografie în cursul zilei de luni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, femeia jandarm este “într-o stare relativ bună”.

S-a luat în discuţie să fie externată astăzi, dar persistenţa unor dureri de cap mai intense i-au făcut pe colegii mei să decidă să îi mai facă o tomografie astăzi şi ei şi colegului dânsei şi după aceea se va lua în discuţie”, a spus Opriţa.

 

(Visited 546 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.