Cum tot mai mulți constănțeni au rămas fără apă caldă și căldură în apartamente, conform tradiției anuale, RADET Constanța a venit cu o listă de recomandări, mai ales pentru cei care se tot vaită pe Facebook.

Haideți să nu exagerăm“, a transmis RADET. „Există multe modalități prin care se poate combate frigul din case sau lipsa apei calde. Spre exemplu, dacă mai întâi ieși afară dezbrăcat, apa rece de la duș o să ți se pară chiar ok, ba chiar fenomenală!“.

Bineînțeles, de pe lista de recomandări nu lipsesc încălzitul apei la aragaz, pentru cei nostalgigi, sau celebra „aspirina săracului“, despre care RADET spune că „face bine și la COVIT“.

De asemenea, și Arhiepiscopia Tomisului vine în sprijinul constănțenilor. ÎPS Teodosie a anunțat că va livra la preț de Black Friday câte 5 kilograme de lumânări pentru toți constănțenii cu frig în case. „Te poți încălți la aceste lumânări, poți găti la flacăra lor, te poți ruga și bineînțeles, dacă se întâmplă ca bunul Dumnezeu să te cheme la cele veșnice, ai deja lumânarea aprinsă la căpătâi! Este o afacere bună!“, a declarat Teodosie.

(Visited 273 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.