Potrivit primăriei, cea de a doua jumătate a pasajului, partea stângă pe sensul de mers dinspre bulevardul I.C.Brătianu spre bulevardul Aurel Vlaicu, va intra în reparații capitale începând de săptămâna viitoare.

Astfel, traficul rutier va fi restricțonat, începând de luni dimineață, pe sensul de mers pe care se efectuează lucrările iar pe jumătatea recent reabilitată se va circula în ambele sensuri.

„Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită în zonă, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul Primăriei Constanța.

Podul de la Butelii va rămâne în istoria Constanței drept podul incompetenței. Lucrările de reabilitare au început în aprilie 2017 și ar fi trebuit finalizate, complet, după un an de zile. Doar că în această perioadă, pe pod mai mult nu s-a lucrat, fiind invocate tot felul de probleme în proiectare și soluții tehnice alese prost.

Într-un final, la începutul lui decembrie 2018, podul a fost deschis circulației pe noua porțiune reabilitată, însă nefinalizată, Asta deși în carosabil apăruseră gropi, iar asfaltul s-a făcut valuri, fără ca vreo mașină să circule pe acolo.  Mai degrabă, podul a fost deschis pentru a vedea cum se comportă la condițiile reale de trafic, din moment ce specialiștii Primăriei habar nu aveau de ce, ca-n balada lui Manole, ce lucrau ziua se surpa noaptea.

(Visited 423 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.