Umor

Respect! Un constănţean a descărcat o cisternă cu noroi în faţa vilei lui Chiţac. „Ca să vadă şi el cum e în Constanţa!“

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
23 februarie, 2022

Un constănţean a decis să facă un gest cu adevărat semnificativ împotriva primarului Vergil Chiţac, care locuieşte într-o vilă din Eforie. Bărbatul s-a dus în faţa vilei unde a făcut un adevărat dezastru, aşa cum şi Chiţac a făcut în Constanţa.

Constănţeanul a spart trotuarul, a decopertat asfaltul şi a descărcat o cisternă plină cu noroi, toate astea în timp ce striga: „Poftim, domnu’ amiralu’ p***i! Ca să vezi şi matale cum e în Constanţa!“.

Mai mult, a și scris pe unul din garduri „Eforie nu e Constanţa“, dacă tot era acolo – mai ales că, în mod curios, gardurile erau curate, nu era nimic scris pe ele. Vestea gestului său a ajuns repede și la alți constănţeni, care au format deja o coadă de câteva sute de metri, așteptându-și rândul să descarce şi ei câte o roabă de mocirlă.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate