Umor

Restaurante McDonalds închise la Constanța după ce clienții au găsit McFloci în BigMac

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
20 octombrie, 2023

Mai multe restaurante McDonalds au fost închise la Constanța după ce clienții reclamă că au găsit McFloci în hamburgerii BigMac.

Consumatorii revoltați au spus că ei nu au comandat așa ceva și amenință că vor reclama incidentele la OPC, mai ales că McFlocii au fost băgați pe nota de plată.

„Nu e posibil așa ceva. La început am crezut că e un sortiment nou de Big Mac și l-am mâncat așa. Dar soțul meu a găsit pe lângă un McFloc și McCreț și ni s-a părut prea mult. McFloc 5 lei, McCreț încă 3 lei… Ăștia ne iau banii pe orice, așa că am făcut scandal”, povestește Vasilica Falcibuci.

Conducerea McDonalds a demarat o anchetă internă și a stabilit că McFlocii provin de la cei 76 de noi angajați nepalezi, care nu au fost încă McSpălați și nici McTunși sau McEpilați pe mâini și piept. Până la remediere, nepalezii nu vor mai avea voie să frământe cu mâinile carnea de hamburger ci doar cu picioarele. Așadar, atenție de acum încolo și la BigMacul cu McUnghii!

Actualitate