Administraţie

Restricții de circulație de Ziua Marinei. Pe ce străzi nu vor avea acces autovehiculele

Pentru o bună desfășurare a manifestărilor de Ziua Marinei Române, circulația în Constanța va fi restricționate pe mai multe străzi.

Scris de 
 pe data 
14 august, 2018

Astfel, astăzi, 14 august, începând cu ora 14.00, se interzice parcarea autovehiculelor pe strada Remus Opreanu de la Comandamentul Flotei până la Direcția Agricolă și se interzice oprirea autovehiculelor pe tronsonul cuprins între bulevardul Regina Elisabeta și Comandamentul Flotei care cuprinde bulevardul Marinarilor (bulevardul Regina Elisabeta – Portul Tomis – strada Lebedei – parcarea Poarta 1 – strada Remus Opreanu).

De asemenea, mâine, 15 august, circulația autovehiculelor va fi închisă începând cu ora 7.00, în Poarta 3 și Poarta 1, la intersecția bulevardului Termele Romane cu strada Traian, pe strada Negru Vodă, strada Ecaterina Varga și pe strada Mircea cel Bătrân, traficul rutier fiind restricționat în zona peninsulară pe traseul pe traseul Poarta 2 – strada Termele Romane – Poarta 1 – bulevardul Regina Elisabeta – strada Remus Opreanu – Portul turistic Tomis.

Cei care locuiesc pe străzile unde sunt impuse restricții de circulație vor putea intra numai prin prezentarea unui act doveditor în acest sens, pe bulevardul Regina Elisabeta accesul fiind interzis în totalitate.

În același timp, accesul taximetrelor, a autoturismelor și microbuzelor va fi interzis, cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice, a persoanelor invitate sau acreditate să participe la acest eveniment, motiv pentru care Primăria Constanța recomandă constănțenilor, dar și turiștilor să circule cu transportul în comun.

 

Actualitate