Constanța

Restricții de trafic pentru asfaltarea intersecției de la Casa de Cultură. Accesul auto, interzis pe IG Duca și IL Caragiale

Scris de 
 pe data 
16 octombrie, 2023

Șoferii constănțeni sunt sfătuiți să evite pe cât posibil deplasarea în zona Casei de Cultură, unde, din cauza lucrărilor de asfaltare, este restriscționat accesul auto pe mai multe străzi.

Potrivit Primăriei Constanța, pentru asfaltarea intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu străzile I.G. Duca și I.L. Caragiale în condiții de siguranță atât pentru conducătorii auto cât și pentru echipele de muncitori, astăzi este restricționat traficul pe str. I.G. Duca și str. I.L. Caragiale pe sensul de mers către b-dul Ferdinand. Aceste restricții sunt impuse pentru asfaltarea alveolelor care facilitează accesul la dreapta în intersecție. 

De asemenea, începând de mâine, 17.10.2023, lucrările se vor desfășura preponderent noaptea.

Astfel, începând cu ora 21:00 se restricționează traficul pe b-dul Alexandru Lăpușneanu sensul către Gara CFR și se vor amenaja câte două benzi pe sensul către stațiunea Mamaia cu următoarele restricții: se va interzice accesul la stânga pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, obligatoriu la dreapta pentru cei care  vin dinspre str. I.L. Caragiale, obligatoriu stânga/dreapta pentru cei care vin dinspre str. I.G. Duca. 

Miercuri, 18.10.2023, pe timpul nopții, începând cu ora 21:00 se va circula pe sensul dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR pe câte două benzi și se va restricționa sensul de mers dinspre Gară către stațiunea Mamaia cu următoarele restricții: conducătorii care se deplasează către Gară vor avea accesul interzis la stânga, cei care vin dinspre str. I.L. Caragiale vor vira obligatoriu stânga/dreapta, iar conducătorii care vin dinspre str. I.G. Duca vor vira obligatoriu la dreapta. 

Actualitate