Anul acesta, centrul distracției la trecerea dintre ani va fi curtea Arhiepiscopiei Tomisului, după ce ÎPS Teodosie le-a ordonat autorităților din județ să se ocupe de organizarea evenimentului și nimeni n-a avut nimic de comentat.

Mai mult, echipa de comunicare din cadrul Prefecturii Constanța s-a pus în mișcare și a brand-uit deja evenimentul, numindu-l „Revelion la Mache“.

Carantină sau nu, garantăm că va fi un crazy party! Un happening de zile mari cu multe giveaway-uri și surprises bestiale pentru cei prezenți! La fel ca la Peștera Sf. Andrei, polițiștii și jandarmii promit să nu deranjeze pe nimeni. Adică, e Revelion, come on! Dacă vor exista crazy people care se opun acestui mega-party le sugerăm să-și găsească o viață!“, a transmis o tipă de la PR-ul Prefecturii Constanța.

Polițiștii le vor da celor prezenți papucei de unică folosință, le vor turna în pahare și le vor face masaj la cefuță, în timp ce jandarmii îi vor alunga pe cei care vor încerca să strice petrecerea.

De asemenea, reprezentanții Arhiepiscopiei spun că va fi o petrecere de pomană, de la care nu vor lipsi vinurile duhovnicești alese, reprizele de rugăciuni și jocurile de lumânări sau deja celebrul „Plimbă lingurița“. Bineînțeles, la ora 00.00, ÎPS Teodosie va susține un concert live în care va cânta cele mai cunoscute piese, atât cât poate el.

(Visited 937 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.