Români  lipsiți de prejudecăți 

Acel moment când plaja este complet goală și tu alegi să te sui pe masa de pictură și olărit pentru a te bronza. Spațiul este delimitat și inscripționat. Este ușor de înțeles pentru orice turist la ce folosește respectiva masă.

Greu de găsit o explicație logică: să ai tot nisipul și plaja la dispoziție doar pentru tine și tu să alegi să faci plajă pe niste scânduri.

Să străbați sute de kilometri, să plătești o mulțime de bani, să aștepți un an concediul la mare și în final când ai ajuns pe litoral să te urci pe masa de terapie a copiilor cu nevoi speciale. Cu adevărat un record greu de egalat.

Vestea bună: masa a rezistat”, a scris pe Facebook, Adrian Gemănaru, administratorul și inițiatorul proiectului Plaja Terapeutică.

În mod obișnuit, masa respectivă este utilizată pentru activități precum olăritul sau pictura la care au participat, pe parcursul întregii veri, atât copii din Constanța, cât și copii din alte orașe din țară aflați în vacanță la mare alături de familie.

Sursă foto: Facebook, Adrian Gemănaru

Din nefericire, incidentul nu este unul singular, întrucât, de pe aceeași plajă, săptămâna trecută au fost furate tobele africane folosite în scop terapeutic, în luna iulie fiind semnalate mai multe nereguli privind consumul de alcool în zona respectivă

Reamintim că Plaja Terapeutică este destinată în special copiilor cu dizabilități, activitățile desfășurate în acel spațiu contribuind la dezvoltarea lor prin diferiți stimuli.

 

(Visited 2.249 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.