Conducerea Spitalului Județean Constanța îi anunță pe cei care intenționează să se îmbolnăvească, să facă indigestii, come alcoolice sau să se accidenteze în perioada Sărbătorilor că pot de pe acum să stea la coadă pentru a-și rezerva o targă în unitatea medicală.

După cum știți, este foarte aglomerat aici în perioada Crăciunului și, ca să nu mai existe discuții, ne-am gândit că ar fi mai bine ca oamenii să vină de pe acum și să-și rezerve o targă dacă au de gând să sufere diferite afecțiuni“, ne-a declarat un tip dubios din conducerea spitalului, despre care am aflat că i se spune Mâna Dreaptă a Menegerului (MDM).

De asemenea, cei care au de gând să fie implicați într-un accident rutier, să cadă de pe o scară sau să-și injecteze o supradoză de ceva, să o facă chiar de astăzi, pentru a fi asigurate cât mai multe tărgi libere pentru pacienții de Crăciun.

Nu am vrea ca oamenii să aștepte ore întregi pe scaun în Unitatea de Primiri Urgențe. Prin aceste înscrieri ne putem asigura că pacientul va fi pus pe o targă și lăsat undeva pe un coridor până când un cadru medical îl va găsi și, dacă are noroc, poate chiar îl va întreba și ce-l doare“, a mai spus Mâna Dreaptă a Menegerului.

Potrivit lui MDM, de înscrieri se ocupă o asistentă și două infirimere, care se pricep foarte bine la analiză financiară și pot evalua corect persoanele eligibile pentru o targă.

Întrebat dacă oamenii deja se înscrie și pentru a rezerva paturi în saloane, MDM a spus că este doar o invenție ordinară a celor din presă și că nu există o asemenea practică în Spitalul Județean Constanța.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.574 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.