Umor

RO-Alert în Mamaia. Grup de turiști, atacat de o haită de chelneri flămânzi

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
19 iulie, 2022

IGSU a emis astăzi un mesaj RO-Alert pentru toți cetățenii aflați pe raza stațiunii Mamaia. Avertizarea a fost lansată după ce un grup de turiști a fost atacat de o haită de chelneri flămânzi în zona Cazino din Mamaia.

Din primele informații, se pare că oamenii treceau prin fața teraselor pustii, când unul dintre ei a scos din buzunar o bacnotă de 50 de lei. Foșnetul banilor i-a trezit din hibernare pe cei aproximativ 30 de chelneri, care din luna august a anului trecut nu au mai vânat, pardon – servit, pe nimeni.

„Erau turbați. Au sărit după niște mese pline de praf, ciufuliți, murdari, cu meniurile în mână. Erau mulți, vreo 20-30, se călcau pe picioare ca să ajungă la noi, să pună mâna pe noi.

Pe Miluț, prietenul meu, l-au prins de buzunar și au încercat să îl târască la o masă, cică ca să îl servească. L-au înconjurat, îl amenințau cu o friptură de struț, dar i-au dat drumul imedat după ce l-au mirosit că e cazat la Eforie. I-au zis: „Săraku dreaqu, du-te la hamsie”, ne-a povestit Nefericin Leftereanu, unul dintre turiști.

Poliția a demarat o anchetă, fiind strânse mai multe probe, printre care un meniu cu omlete la 60 de lei porția, pizza 90 lei și friptura la 40 lei/100gr. „Este o mare reușită și un prim pas pentru restabilirea siguranței turiștilor. Mai avem șezlongarii și cazarecii despre care avem informații că atacă turiștii în Mamaia, dar le vom veni de hac”, a comentat șeful Poliției, Ion Mitulescu.

La fața locului s-a deplasat inclusiv primarul Vergil Chițac, care, culmea, i-a felicitat pe chelneri pentru agresivitatea și determinarea dovedite, spunându-le că dacă o țin tot așa au șanse să devină, după un training cu Ovanesian, controlori de bilete la CT Bus.

Actualitate