Actualitate

Romanii din Europa cer demiterea lui Bădălău, după melodia ofensatoare la adresa Diasporei: Ne-am părăsit țara și familiile din cauza proastei guvernări

Sursă foto: incisivdeprahova.ro

Federația asociațiilor de români din Europa cere conducerii Partidului Social Democrat (PSD) demiterea senatorului Niculae Bădălău din toate funcțiile publice, după ce acesta a participat la o petrecere unde i-a fost dedicată o melodie ofensatoare la adresa Diasporei, potrivit MEDIAFAX.

Scris de 
 pe data 
1 septembrie, 2018

Un deputat a publicat o înregistrare video, în care senatorul Nicolae Bădălău apare alături de manelişti care îi dedică o melodie cu mesaj obscen împotriva diasporei. Refrenul era „Să vină Diaspora că noi ne p…m pe ea”. În celelalte mesaje, Nicolae Bădălău si PSD sunt văzuţi ca fiind „învingători”. Este pentru prima dată când un politician de rangul domnului Nicolae Bădălău se complace intr-un atac cu un limbaj atât de josnic. Suntem indignaţi de faptul că politicieni de la vârful partidelor, alimentează ruptura creeată în societatea românească. Condamnăm ferm orice mesaj obscen, indiferent că este împotriva vreunui partid (cum a fost cazul „M..e PSD”) sau împotriva categorii sociale„, se arată în comunicatul de presă transmis de FADERE.

Reprezentanţii Diasporei au un mesaj şi pentru formația care a interpretat melodia: „le reamintim maneliştilor că, din păcate majoritatea banilor pe care îi câştigă sunt din aşa-zise spectacole organizate în străinătate. După un astfel de mesaj, s-ar putea ca românii din diaspora să renunţe la serviciile lor„.

Românii din diaspora şi-au părăsit ţara, casa şi familiile pentru a pleca în ţări străine din cauza proastei administrări a ţării. Majoritatea dintre ei muncesc din greu pentru a trimite bani celor dragi din ţară, iar mulţi dintre ei tânjesc de dorul celor lăsaţi acasă. Toţi aşteaptă din partea politicienilor să pună Romania pe un curs sănătos, pentru a se putea intoarce acasă cât mai repede. Prin astfel de ieşiri în decor, politicienii de teapa senatorului Bădălău, indiferent de orientarea lor, nu au cum să fie învingători, pentru că aceasta ar fi o victorie a pornirilor animalice împotriva bunului simţ şi civilizaţiei” a declarat Daniel Ţecu, preşedintele FADERE, potrivit comunicatului.

 

Actualitate