Roxana este femeia de 22 de ani, din Sângeru, care şi-a pierdut toţi cei 4 copii în vâltoare. Pluteau pe o saltea, iar apele i-au răpit pruncii unul câte unul.

„I-am ţinut până am trecut podul… Aşa au căzut doi copii în apă, nu i-am mai găsit. Ceilalți doi au rămas cu mine, pe saltea. Și cea mică, de 9 luni, la mine în braţe a murit. Erau valurile mari.”, a povestit, pentru PROTV, cu lacrimi în ochi Roxana Bârloi, mama copiilor,

Toader Pavel, tatăl copiilor: ”A ridicat-o apa până la tavan… În momentul în care a dat peretele jos, a plecat cu copiii… Toţi cei 4 copii erau în braţele ei. Ce viaţă să mai am dacă toţi ce patru copiii s-au dus, ce viaţă să mai am?…”

Nina Bârloi, bunica copiilor: ”Aşa a vrut Dumnezeu, să ia 4 copii. Nu am nevoie de nimica, să îmi aducă Dumnezeu copiii înapoi, ăsta-i focul meu.”

Tot ce îşi mai pot dori acum aceşti oameni este ca şi trupul celui de-al patrulea băiat să fie găsit. Pompierii nu renunţă şi încă scotocesc malurile în căutarea celui mic.

O femeie şi patru copii, cu vârste cuprinse între 9 luni şi 6 ani, din localitatea Sângeru, au fost luați vineri seara de viitură. Femeia a fost salvată, însă cei patru minori au fost daţi dispăruţi. Trei copii au fost găsiţi decedați, iar al patrulea este dat în continuare dispărut.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat corespondentului Mediafax că echipele de căutare au găsit o fetiță de 9 luni, la aproximativ 3 kilometri de locuința luată de ape.

La rândul său, primarul comunei Sângeru, Gheorghe Radu, a spus că fetița a fost găsită sub apă, prinsă în mâl.

“A fost găsită fetița de 9 luni. A stat sub apă 20 de ore, era prinsă în mâl. A fost găsită la nici 150 de metri de locul în care am salvat-o pe mama ei”, a declarat Gheorghe Radu.

Unul dintre copii, în vârstă de 3 ani, a fost găsit decedat vineri seară, însă nu a putut fi salvat. Sâmbătă dimineață, pompierii au reluat căutările copiilor.

(Visited 2.332 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.