O întreagă colecție de produse de creaţie le provoacă imaginaţia celor mici: jocuri logice, jocuri de inteligență, cărţi de colorat, cărţi cu abţibilduri, beletristică şcolară, enciclopedii şi dicţionare, cărţi puzzle. Pe adulţi îi aşteaptă cărţi motivaționale, literatură SF, cărți de parenting, gastronomie și beletristică”, informează Primăria municipiului Constanţa. Copiii cu vârste cuprinse între 4-12 ani sunt invitaţi să participe la ateliere de creație și jocuri educative.

În premieră, evenimentul cultural va avea şi o componentă de responsabilizare socială, prin campania „Cartea salvează vieţi”.

Cărţile au reduceri de până la 50%, pentru a face produsul cultural mai accesibil. Târgul va fi deschis până pe 9 august, în intervalul orar 10:00 – 24:00, iar cea de-a doua etapă va avea loc în perioada 19 august- 11 septembrie. Tot pe faleza Cazinoului, două librării din Constanţa au ieşit în stradă pentru a fi mai aproape de cititori. Peste 30.000 de titluri îi aşteaptă pe vizitatori la târgul de carte organizat de „Prăvălia cu Cărți”.

Cei mici rămân răsfăţaţii evenimentului. Rafturile sunt pline de cărţi educative, cărţi de activităţi, enciclopedii, cărţi ilustrate, cărţi de vacanţă, romane pentru copii şi cărţi incluse în bibliografia şcolară. Iubitorii de lectură se pot delecta cu cărţi de istorie, ezoterism, cărți de dezvoltare personală, cărţi religioase și beletristică.

Potrivit lui Cristian Zeciu, director Prăvălia cu Cărți, oferta librăriei Humanitas de la Bookfest 2019 atrage cei mai mulţi cititori, Radu Paraschivescu, Mircea Cărtărescu și Gabriel Liiceanu fiind cei mai vânduți autori.

Atractivitatea ofertelor include conceptul 2+1 gratis pentru cărţile achiziţionate de la aceeași editură şi reduceri de până la 20%.

Târgul poate fi vizitat până pe 6 august, în intervalul orar 10:00 – 24:00. Mii de titluri vor fi expuse şi la târgul de carte organizat de Librăria Dorian Gray până pe 8 august, între orele 10:00 – 24:00.

 

(Visited 123 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.