Mii de constănțeni s-au adunat în această dimineață în intersecția din Tomis III (b-dul Tomis cu Soveja) după ce au auzit că celebrul excavator galben a dispărut.

Devenit deja o emblemă a competenței autorităților orașului Constanța, excavatorul nu a mai fost de găsit miercuri dimineață de șoferii care străbat de aproape doi ani intersecția din Tomis III în doar 40-50 de minute. Imediat, vestea s-a răspândit ca fulgerul în întreg orașul, mai ales că, printr-un gest de recunoștință, constănțenii se pregăteau să împodobească de iarnă utilajul cu beculețe colorate și beteală.

„Nu mi-a venit să cred. Am trecut prin intersecție și nu a trebuit să mai aștept 30-40 de minute în coloană. Excavatorul galben nu mai era. Brusc, mi-a dat o lacrimă. Mi-am zis: Uite-al dracu Chițac, a săpat și a plecat. Chiar îmi părea rău, mă obișnuisem cu el acolo, impunător, cum acapara el toată atenția în intersecția din Tomis III”, a povestit Ionuț Gușterel.

Când toată Constanța credea că s-a terminat cu excavatorul galben, primarul Vergil Chițac a făcut un anunț primit cu urale și aplauze de un oraș întreg. „Excavatorul nu a fost mutat, ci doar s-a scufundat în groapa din asfalt pe care o săpa de 6 luni. Se pare că din cauza ploilor abundente, utilajul a fost înghițit de apă și tras la fund în subteran cu o parte din asfaltul din intersecție. Așadar, dragi constănțeni, excavatorul e tot acolo, doar că nu ăl mai vedeți”, a declarat Chițac.

(Visited 3.878 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.