Umor

Sandalele cu şosete sunt nebunia verii, după ce Botezatu le-a purtat într-un club din Mamaia

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
17 iunie, 2018

Delir şi extaz la deschiderea clubului din Mamaia deţinut de creatorul de modă Cătălin Botezatu, mai ales când vedeta şi-a făcut apariţia purtând o pereche de sandale cu şosete albe.

Cei veniţi la distracţie abia dacă şi-au putut lua ochii de la îndrăzăneaţa alegere vestimentară a lui Botezatu, unii dintre ei susţinând că omul este un adevărat trendsetter.

Deci e prea cool, frate, pentru secolul ăsta! Adică, dă-te-n puii mei, că pe mine m-a dat pe spate cu alegerea asta. Niciunul de aici nu s-a gândit să poarte aşa ceva. De ce? Pentru că Botezatu e numai unu’, frate. Tot respectul pentru el! Deja mâine sunt pe shopping“, ne-a declarat Sile Feşănvictim, în timp ce inspira dintr-un balon cu heliu.

Însuşi Cătălin Botezatu susţine că nu se aştepta ca şosetele cu sandale să fie un asemenea succes, mai ales că le-a purtat din cauză că a pierdut un pariu.

Jucam un poker pe dezbrăcate cu băieţii şi, la un moment dat, am pierdut, iar unuia dintre noi i-a venit ideea asta nebunească de a mă pune să port sandalele în loc să rămân naked total. Cum e viaţa asta… Acum, ştii cum e, voi încerca să capitalizez toată chestia asta mişto şi bineînţeles că voi lansa o linie vestimentară ce va avea ca element central sandalele cu şosete, iar combinaţiile sunt nelimitate“, susţine Botezatu, care, neoficial, ne-a mai spus că şosetele sunt şi un cover bun pentru călcâiele crăpate.

Ar fi totuşi o exagerare să afirmăm că toată lumea a fost dată pe spate de alegerea lui Cătălin, unii spunând că vara asta vor rămâne fideli stilului clasic de club: cămăşuţa sau tricou mulat cu gluerul ridicat, pantaloni super strech cu glezna la vedere şi mocasini cu ciucurei.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate