„Numele meu este Sara Maria! Sunt o fetița de 6 luni reale și 3 luni corectate.

Acum mă puteam bucura de viața alături și de surioara mea geamănă, însă Dumnezeu a avut alt plan! Ea a pierdut lupta încă din burtica mamei! In săptămâna 22 de sarcina s-a întâmplat, dar eu eram hotărâtă ca măcar eu sa îi aduc o bucurie mamei și sa-i pot înlocui lacrimile și pierderea cu prezenta mea, și de aceea am voința și încerc să fiu puternica și sa lupt pentru a mă face sănătoasă!
La naștere am avut 25 de săptămâni și am cântărit 750 gr.

Am fost resuscitată de mai multe ori deoarece in burtica mamei era cu totul altfel și nu am știut cum să ma comport; Nu eram pregătită pentru viața așa devreme…

La câteva ore doctorii au depistat insuficiență renală, insuficiență cardiacă, septicemie, spunând ca viața mea stă într-un fir de ață… iar la câteva zile hemoragie intracraniană grad IV, care mi a afectat creierașul considerabil, mai rămânând din spusele doctorilor cam 20%.
In urma acestei hemoragii s-a depistat ca am făcut hidrocefalie și porencefalie, cheagurile formate împiedicând LCR sa circule normal.
In momentul de față am drenaj ventriculo-peritoneal care ajută lichidul cefalorahidian (LCR) să se dreneze.
Înainte să mă pot externa s-au declanșat convulsii, foarte repetate, și iar a fost amânată plecarea spre casă…

Acum avem 3 medicamente anticonvulsive cu care sperăm să stopăm crizele până reușim să aflăm adevăratul diagnostic și ce se poate face pentru a le rări sau chiar a le stopa!

Îmi doresc ca și viața mea să prindă culoare ca și a altor copilași, să pot avea șansa la o viața sănătoasă, până acum petrecându-mi mica viața doar in spital, la terapie intensiva.

Mami spune ca sunt o fetița specială, iar pentru asta voi avea nevoie de multă terapie cum sunt kinetoterapie, terapie vojta, înot..cel puțin in primii 3 ani din viața, zi de zi, pentru ca și creierașul meu să se poată dezvolta și să pot recupera cum voi putea lipsurile pe care le-am dobândit în urma prematurității!

O șansa am găsit in Turcia pentru analize, diagnostic, tratament și poate pe viitor intervenție chirurgicală!
Vă rog frumos să mă ajutați!”

Cine dorește și poate să o ajute pe Sara Maria au la dispoziție datele de mai jos:

Cap. Zaharia Sorin F-222: Cont BRD LEI : RO07BRDE140SV62942011400

(Visited 13.989 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.