Umor

Sărbătoare la Constanța! Mii de șoferi stau și câte 5 ore în pelerinaj pe b-dul Aurel Vlaicu la moaștele Sfântului Escavatoriu Făuritorul de Gropi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
26 octombrie, 2023

Constanța este astăzi în zi de mare sărbătoare. Mii de șoferi constănțeni se află blocați încă de la primele ore ale dimineții în pelerinaje pe b-dul Aurel Vlaicu și Soveja, pentru a putea trece pe lângă moaștele Sfântului Escavatoriu Făuritorul de Gropi

Buni creștini, șoferii claxonează ecumenic și înalță rugăciuni și gânduri creștine către un alt mare protector al Constanței, Sfântul Vergilius Eforiantus.

După 5 ore petrecute în pelerinaj pe b-dul Aurel Vlaicu, șoferii se declară încântați de energia pozivitivă și binecuântarea izvorâte din cuvintele alese pe care le adresează primarului Constanței. „Foarte frumos. Am luat și copiii de dimineață să îl vedem pe Sfântul Escavatoriu, mai ales că ăștia micii săracii nu au mai ajuns la școală de 2 săptămâni din cauza traficului. A fost emoționat, băiatul chiar a scos mâna pe geam și a atins tabla mumificată a unui utilaj. Chiar și-a pus o dorință să se termină odată cu lucrările în oraș ca să poată să ajungă și el la școală. Ce să zic, e bine să credem în minuni și să nu ne pierdem credinț”, a povestit Laurențiu Doarcuantâia.

Primăria Constanța anunță, de asemenea, noi pelerinaje pe b-dul Lăpușneanu, Soveja, Mamaia și strada Mihai Viteazu.

Actualitate