Satana a transmis un comunicat de presă acuzând modul în care, uneori, este comparat cu Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Această comparație mă șochează. Nu mi se pare corect și, sincer, consider că este deplasat și inadecvat să fiu comparat cu un astfel de individ despre care vă pot spune 100% că este mai mult decât dubios.

Știți cine sunt, știți ce fac și cu ce mă ocup în general și că mereu am dat dovadă de transparență în activitățile mele, ceea ce NU se poate spune și despre acest ÎPS!

Eu, spre exemplu, nu am pus sau influențat pe nimeni să facă nimic niciodată. Fiecare e liber să facă ce vrea, conform regulii liberului arbitru. Eu doar preiau marfa conform instrucțiunilor venite de Sus! Credeți că eu i-am pus pe sutele de oameni să meargă în pandemie să pupe moaște, evanghelii și să se împărtășească fără a ține cont că se pot infecta și că pot muri? Nu. Cine i-a îndemnat și încurajat? Dumnealui.

Da, apreciez că unii dintre așa-zișii credincioși au făcut ca toți dracii, însă asta e o cu totul altă discuție. De aici și până a îl compara pe ÎPS cu mine este cale lungă și vă asigur că eu nu sunt atât de meschin.“ a declarat necuratul.

De asemenea, Ucigă-l Toaca a mai adăugat că deocamdată se află în negocieri cu Dumnezeu pentru că, în cazul în care Teodosie și dă duhul răpus de COVID, nu își dorește ca acesta să îi facă vreo manevră și să-i ia locul pe tronul din iad.

(Visited 704 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.