Eveniment

Scandal cu împușcături la o petrecere de țigani din Mangalia. Una dintre victime a murit la spital

Doi bărbați au fost împușcați cu o armă de vânătoare în toiul unui scandal din Mangalia, în casa unei familii de țigani. Polițiștii au solicitat intervenția trupelor speciale.

Scris de 
 pe data 
19 august, 2019

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (IPJ), totul s-a întâmplat luni, 19 august, în jurul orei 12.30, pe strada Farului din Mangalia.

Locuitorii din zonă spun că cei implicați în scandal erau în toiul unei petreceri ce se desfășura de două zile. Oamenii au fost alarmați după ce au auzit focuri de armă, iar unul dintre martori a sunat la 112.

În timpul scandalului, unul dintre petrecăreți a pus mâna pe o pușcă de vânătoare și a tras către alți doi indivizi aflați în locuință.

Polițiștii au transmis că victimele sunt doi bărbați de 44 de ani. Unul dintre ei a fost împușcat în picior, iar celălalt în abdomen, ambii fiind transportați de urgență la spitalul din Mangalia. Bărbatul care a fost nimerit în abdomen a murit după aproximativ două ore.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța.

Polițiștii constănțeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, rănindu-le. La acest moment, cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Mangalia.“, a transmis IPJ Constanța.

 

Actualitate