Gabriela Mădălina Cenușă a primit Ordinul și Medalia Națională pentru Merit pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea ei profesională, deși era angajată la cabinetul ministrului Vela de 6 luni, iar înainte s-a remarcat ca fiind o execelentă vânzătoare de dero.

De asemenea, Gabriela Mădălina Sîia Cenușă, angajată în luna mai 2020 în echipa ministrului de interne, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile și a avut și un internship de reporter de noapte la o televiziune.

Această decizie a provocat stupoare în MAI, unde mii de polițiști își fac zilnic datoria exemplar și își pun viața în pericol.

Asistenta ministrului Afacerilor Interne, Gabriela Cenusa Siia, a reactionat intr-o postare de pe pagina sa de Facebook dupa valul de reactii care au aparut in urma decorarii sale de catre presedintele Klaus Iohannis. Ulterior, postarea a fost stearsa sau a fost setata sa fie nepublica.

„Romania te invata ca niciodata nu esti suficient de destept, de frumos, de priceput, de decent, de NIMIC, pentru ca…intotdeauna apare entitatea luminata si iti explica cum tu esti mic si prost. Asta o luam cu noi din scoala, iar apoi ne urmareste toata viata”, a scris Gabriela Cenusa Siia, pe Facebook.

In privinta medaliei primite de la presedintele Klaus Iohannis, asistenta lui Marcel Vela a aratat ca nu a stiut ca o va primi decat cu putin timp inainte sa se intample acest lucru.

„Ce ma recomanda pentru medalia de merit clasa a III-a? Pot doar sa spun ca nu am stiut despre aceasta medalie pana vineri cand domnul ministru mi-a spus felicitari. Poate nu o merit sau poate o merit…poate asa a considerat domnia sa. Aceasta medalie a fost una dintre cele 79 de distinctii acordate astazi la Palatul Cotroceni pentru personalul Ministerului Afacerilor Interne. Alti 31 de colegi din MAI au fost, de asemenea, avansati in grad, la propunerea ministrului afacerilor interne”, a mai scris Gabriela Cenusa Siia.

Asistenta ministrului Afacerilor Interne a aratat ca a lucrat timp de sase luni intr-un mediu „care a reprezentat si reprezinta mai mult decat o provocare, un mediu unde m-am izbit de mult praf si mai ales de multa rezistenta”. „Dar in acelasi timp am cunoscut si oameni minunati alaturi de care am facut actiuni pe care nu mi le-as fi imaginat niciodata si pentru care nu au existat program sau ore prea tarzii”, a mai aratat Gabriela Cenusa Siia in postarea stearsa ulterior de pe Facebook.

(Visited 2.236 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.