O grupare de bombardieri din Constanța a intervenit în forță în Satul de Vacanță după ce un hăndrălău din gașcă a fost lovit cu bestialitate de sacul de box cu fise. Bărbatul, spun martorii, a fost făcut knockout.

Mai era cu un tovarăș și s-a oprit să-l bată pe sacul ăla. Că figuri, că smardoială, nu știu de la ce s-au luat… Știu doar că în secunda următoare tipul era lat, întins pe jos și tovarășu’ lui zbiera și amenința că dă telefoane“, a povestit unul dintre martori, în timp ce molfăia hamsie dintr-o casoletă.

La scurt timp, în zonă au apărut aproximativ 20 de indivizi solizi, cu lanțuri groase la gât și brațe scurte, înarmați cu săbii și bâte de baseball pe care nimeni în România nu le folosește pentru baseball.

Văzând că, totuși, au în fața lor o mașinărie robotizată și cum toți au văzut Terminator 2 în copilărie, niciunul dintre ei nu s-a repezit să atace. Unii au trecut imediat la amenințări, în timp ce alții dădeau telefoane ca să mai cheme întăriri.

După ce fiecare în parte i-a explicat mașinăriei de box cine este el, care-i sunt neamurile, pe cine cunoaște, cu cine face afaceri și că cel bătut este fratele lui, au mai apărut alți 30 de interlopi, care la rândul lor au trecut la amenințări și dat telefoane.

La fața locului au ajuns și două echipaje de Poliție, dar nu au deranjat pe nimeni și nici nu au stat mult.

În scurt timp, situația a degenerat, iar interlopii s-au luat la bătaie între ei preț de două minute, după care au obosit și fiecare și-a văzut de treaba lui. Au continuat totuși să amenințe, ca lumea să știe că nu e de glumit.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

(Visited 57.677 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.