Umor

Scene șocante pe Tomis. Un interlop a rămas în fundul gol după ce i-au plesnit egării de la ger

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
22 ianuarie, 2024

Mersul crăcănat, gecuțua mulată Moncler îi acoperă spatele lat și o părticică din ceafa tatuată cu mesaje războinice până după ureche. Un tricou alb lipit de piele abia îi permite să respire, dar privirea ageră și dură de comandant de oști îi maschează suferința. Cele 3 kile de gel îi așează atent freza. Pășește sacadat, opărit parese între picioare, iar gleznuțele goale se continuă cu o pereche de pantaloni atât de strimtă încât se aude și acum strigătul de ajutor al bietelor ouțe.

Un pas, doi pași și se crapă cerul chiar pe Tomis, drumul izbăvitor al gealaților de cafea și barbershop. Sunetul înfundat prevestește dezastrul. Gerul năpraznic a atacat mișelește acolo unde se aștepta mai puțin. Colanții mulanți au înghețat și o mișcare mai îndrăzneață fu de ajuns pentru a se sparge. Ca un bol de sticlă, fârâme de umilință și cioburi de depresie. Fesele albe, epilate, stau expuse chiar în față la Extrablat.

Privirire-ai aspră de interlop de șaormerie caută salvarea, refuză să înfrunte delirul public de amuzament. Păcat de el. Moda a mai ucis o forță a naturii. Toni Shine (pe numele real Ionel Lumănăreanu) se urcă în BMW-ul alb cu numere de DB. Pleacă spre garsoniera lui din Palas, dar primite că se va întoarce… Iar răzbunarea va fi cruntă…

Actualitate