Inspectoratul Școlar Județean a anunțat că începerea anului școlar la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța vor fi amânate ca urmare a unei solicitări trimisă de conducerea liceului.

„Este, într-adevăr, o situație deosebit de gravă acolo“, explică inspectorul școlar, Ilie Uatăfac. „Elevii din anii terminali nu vor avea cu ce să ajungă la cursuri din cauză că niște neserioși de la companii precum Mercedes sau Porsche nu sunt în stare să-și onoreze comenzile la timp!“.

„Avem câțiva copii puși într-o ipostază umilitoare, din păcate“, spune și directorul liceului. „Ei ce ar trebui să facă în cazul ăsta? Să vină cu CT BUS-ul? Nu se poate așa ceva. Părinții domniilor lor ne-au dat indicații clare și, drept urmare, începerea anului școlar va fi amânată până când noile autoturisme le vor fi livrate pentru ca aceștia să se poată deplasa la școală în condiții optime.“

De asemenea, la Colegiul Mircea mai sunt luate și alte măsuri pentru a combate orice acțiune ce ar putea să asocieze numele instituției de sărăcie. Elevii care vara aceasta nu au pus poze sau filmări pe TikTok și Facebook de pe Alezzi Yacht vor fi transferați disciplinar la liceul Traian.

(Visited 2.937 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.