Gaudeamus Radio România reprezintă cea de-a unsprezecea ediție a evenimentului și va fi deschis între 1 și 5 august, în Piațeta Perla din Mamaia.

Atmosfera relaxată, formatul prietenos care le permite chiar și celor mai împătimiți de plajă să ajungă la târg timp de câteva ore și oferta atractivă a ediției, care completează într-o manieră cu totul specială programul „clasic” al unui concediu la mare, sunt doar câteva dintre motivele pentru care Târgul Gaudeamus Radio România merită să fie în topul locurilor de vizitat în această săptămână, pe litoral.

La toate acestea se adaugă: mii de titluri la preţuri extra-sezon, pentru toate preferinţele şi bugetele, numai bune de luat la plajă, Tombola GAUDEAMUS, cu zeci de premii oferite zilnic celor mai norocoși cititori și un program de evenimente variat, care include deopotrivă lansări și prezentări de carte și spectacole antrenante găzduite de scena amenajată în Piațeta Perla.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc joi, 1 august, la ora 18.00.

Târgul este deschis zilnic, între orele 15.00 și 23.00, iar intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de Radio România – Echipa Gaudeamus și Radio România Constanța – în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.

 

(Visited 279 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.