Temperaturile se vor situa ușor peste normele climatologice ale perioadei, dinspre Oceanul Atlantic urmând să fie adecvat un aer mai cald.

Precipitațiile vor fi importante cantitativ, doar în Maramureș urmând să se restrângă până la 10-15 mm. La munte la altitudini mai mari de 1500 de metri va ninge viscolit și se va depune un strat subțire de zăpada, cu precădere în masivele din vestul țării.

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țării. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi în general excedentare, iar excedentul va fi mai pronunțat local în regiunile sudice și în zonele montane din sud-vestul țării.

La Constanța, meteorologii anunță o săptămână înnorată și cu precipitații, iar noaptea și la primele ore ale dimineții este posibilă apariția poleiului.

Temperaturile minime pe timpul nopții vor coborî sub pragul de îngheț – 1 – -2 grade C, iar valorile maxime ale zilei se vor situa între 3 și 5 grade C. Doar joi și vineri este posibil să vedem razele soarelui, în restul intervalului existând șanse mari de precipitații sub formă de ploaie.

(Visited 658 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.