Stabilită în Los Angeles, Statele Unite, Mihaela Mincă sau The Wich Mihaela, după cum apare pe contul ei de Facebook, a publicat o postare în care anunță, în limba engleză, cel mai mare summit al vrăjitoarelor din ultimii 20 de ani.

Scopul, potrivit Mihaelei Mincă, este acela de a arunca o vrajă asupra Guvernului României și clasei politice pentru a opri corupția și lăcomia.

Ritualul este planificat pentru data de 26 mai, iar una dintre pozele ce însoțește postarea este cu premiarul Viorica Dăncilă și întregul cabinet de miniștri PSD-ALDE.

Împreună cu fiicele mele Vrăjitoarea Anda Mihaela, Casanndra Buzea și vrăjitoare din toată lumea organizăm cel mai mare congres al vrăjitoarelor din ultimii 20 de ani, pentru a arunca o vrajă asupra Guvrenului României.

Pe 26 mai plănuim să aruncăm o vrajă pe politicienii români pentru a-i reduce la tăcere și pentru a opri lăcomia și corupția folosind puterea și abilitățile pe care le-am învățat din întreaga lume și în special din SUA. Eu și vărjitoarele de aici suntem singurele capabile de săvărșirea acestui ritual.

Fac asta pentru că îmi pasă re România și de români. Acesta este motivul pentru care m-am întors din SUA.“, a scris Mihaela Mincă.

Mihaela Mincă are experiență în vrăji împotriva împotriva oamenilor politici. În 2011 a făcut parte din grupul vrăjitoarelor care l-au blestemat pe Traian Băsescu. La vremea respectivă, vrăjitoarele au folosit fecale de pisică și câini morți pentru a face farmece contra presedintelui și a Guvernului pentru că intenționau să le pună să platească taxe.

 

(Visited 595 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.