Umor

Se lasă cu îmbulzeală. Cine se vaccinează poate cumpăra tigăi la promoţie

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
1 noiembrie, 2021

După lungi dezbateri şi propuneri, Guvernul a găsit cea mai bună soluţie pentru a convinge tot mai mulţi români să se vaccineze împotriva răspândirii acelui virus despre care unii se prefac că nu există: tigăi la promoţie!

Da! Promoția la tigaie este universală, orice om, tânăr sau bătrân, bogat sau sărac, bărbat sau femeie se emoționează când vede o tigaie de teflon cu doar 10 lei.

Tot ce trebuie să facem e să montăm nişte turnicheți în centrele de vaccinare, care se vor deschide doar după ce te-ai vaccinat. Și tigăi! România are rezerve suficiente… Ce credeți că am făcut din combinatul de la Reșița?“, a declarat o tanti din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Promoțiile vor fi adaptate în funcţie de vaccinul ales. Spre exemplu, pentru cel produs de Pfizer se va pune și o bormașină cu baterii la promoție și un set de burghie, pentru Astra Zeneca doar tigaia, iar pentru cel de la Johnson pacientul va putea cumpăra o kendama la preţ redus cu 50%.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

Actualitate