În caz că locuiţi în Constanţa şi nu ați auzit de Dumitru Babu, nu ați pierdut nimic. Vă rugăm să nu vă irosiți timpul citind și restul articolului.

După ce a picat două interviuri consecutive de angajare la Cin Cin și Dabo, Dumitru Babu a fost nevoit să intre în PSD Constanța și să devină viceprimar.

Familia își amintește că atunci când Mitică era mic a trebuit să dea 20 de oi șpagă ca să îl treacă în clasa a 2-a.

Dumitru Babu este singurul machedon căruia i-au trebuit 3 ani să învețe să joace remi. Sarica și Pilici și-au dat apoi seama că mai întâi trebuie să îl învețe cifrele.

În cei 4 ani de mandat de viceprimar și consilier local, Dumitru Babu a avut doar 3 discursuri, și acestea au început cu: „Fă proasto…”, „Bă cretinule…” și „Gura mătii de liberal…”

Surse din PSD spun că există informații cum că Dumitru Babu ar fi copilul din flori al Vioricăi Dăncilă, cu Codrin Ștefănescu. Cei doi refuză să comenteze.

Decebal Făgădău este singurul mulțumit de viceprimarul Babu. Așa pare și el mai deștept…

După ce a bătut și scuipat o angajată de la OPC, colegele din Primărie îi iau apărarea: „Eh, așa e el! Dobitoc și violent cu femeile…”

Cu asemenea  inteligență și comportament, pesediștii sunt convinși că Dumitru Babu va ajunge mare în partid, chiar președintele PSD sau premier.

Decebal Făgădău recunoaște cu mândire că Dumitru Babu a reușit să scuipe o angajată a prefecturii Constanța de la 5 metri distanță și cu ochii închiși.

În cei 4 ani de mandat Dumitru Babu nu a reușit să scrie niciun raport de activitatea. Doamna Elena Manole, învățătoare la Școala 24, promite că în maximum 6 luni acesta va putea scrie prima propoziție. Singur.

Dumitru Babu era așa de inteligent când era mic încât i-au trebuit doar 5 ani să învețe să vorbească.

Dumitru Babu este singurul român care și-a injectat dezinfectat în vene după ce l-a ascultat pe Donald Trump la televizor.

Când a mers să facă testul pentru COVID19, Babu i-a băgat doctorului în buzunar un plic cu 500 de euro ca să îl ajute cu răspunsurile.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.265 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.