Secțiile de votare din cartierul constănțean Henri Coandă au fost deschise în această după-amiază, după ce încuitorile ușilor au fost forțate de doi votanți, numiții Feronel Yalomițeanu și Briceag Fănel.

Cei doi, rezidenți în cunoscutul gheotu, nu au rezistat tentației de a rămâne dincolo de ușile încuiate și sigilate, așa că au dat spargerea crezând că acolo se ascundea ceva valoros.

Imediat ce ușile s-au deschis, zeci de localnici din Henri Coandă au dat buzna înăuntru încercând să voteze, dar nu au reușit să își exprime intenția de vot deoarece a lipsit reprezentantul PSD care să le spună cum arată desenul pe care trebuie să pună ștampila.

Noi îi căutam fața lu duamna Viorica să punem ștampila pe ea ca să o votăm, dar nu era desenată, așa că n-am știut ce să facem”, povesteșe o alegătoare, care a semnalat problema tehnică.

Așa cum se obișnuiște în Constanța, Felix Stroe și Decebal Făgădău au trimis imediat o echipă care i-a consiliat pe alegătorii din Henri Coandă.

Biroul Electoral Județean Constanța a confirmat că în cele 40 de minute cât au fost secțiile de votare deschise, procentul de prezență la vot a fost de 168% și din acest motiv, duminică, 10 noiembrie, nu se va mai relua procesul electoral în acest cartier!

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 532 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.