Eveniment

Șeful CJPC Constanța, Horia Constantinescu, bătut în timpul unui control la o terasă

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a fost lovit în timpul unui control la un restaurant din stațiunea Neptun. Constantinescu a depus o plângere la poliție, reclamând că în timpul altercației i-a fost rupt un dinte.

Scris de 
 pe data 
2 august, 2018

Totul s-a întâmplat miercuri, la Taverna Zorbas din Neptun. Potrivit polițiștilor, Horia Constantinescu a reclamat că a fost bătut de reprezentanţii restaurantului în timpul unui control. De asemenea, și o colegă inspector, care îl însoţea, a fost lovită.

Constantinescu acuză că ar fi fost lovit peste faţă şi i-a fost rupt un dinte. Acesta mai spune că atât lui, cât și colegei sale, le-au fost smulse telefoanele mobile cu care filmau controlul.

Scandalul a pornit după ce, ca urmare a neregulilor găsite, șeful de la Protecția Consumatorilor intenționa să închidă terasa, moment în care ar fi fost agresați. Horia Constantinescu a declarat că a fost înjurat, amenințat și în cele din urmă strâns de gât și lovit de mai multe persoane, în urma agresiunii alegându-se cu un dinte spart.

Dintele rupt al șefului CJPC Constanța.

Am plecat în zona Steaguri din Neptun, fiecare dintre colegi intrând în câte o locaţie pentru a avea efectul scontat, pentru a constata aşa cum sunt locaţiile, nu după ce informează primii că suntem în zonă să se apuce să cureţe. Deci fiecare coleg într-o locaţie, facem 20 de locaţii deodată. O colegă m-a sunat să mă informeze că a găsit o locaţie cu deficienţe, este vorba de terasa Zorba’s şi o parte dintre lucrători şi dintre clienţi se manifestă agresiv la adresa ei şi a altui coleg ajuns acolo între timp.

M-am urcat în maşină, am ajuns acolo, m-am interpus între agresorul iniţial, care a îmbrâncit-o pe colega noastră peste scaune. Era un consumator, probabil rudă cu proprietarul locaţiei pentru că îl apela cu „naşule„. Respectivul era în stare avansată de ebrietate, a declarat Horia Constantinescu, citat de news.ro

Urmele de agresiune de pe gâtul lui Horia Constantinescu.

Inspectorii OPC au depus plângere la Poliţie, urmând a fi stabilite împrejurările și detaliile în care s-au produs evenimentele. Horia Constantinescu a declarat că va face solicitare către Comisariatul Regional al Protecţiei Consumatorilor Galaţi pentru ca terasa respectivă din Neptun să fie închisă definitiv, pentru obstrucţionarea controlului.

 

Actualitate