Noul context internațioanl legat de revoletele din SUA, dar și mișcările revendicaliste ale maghiarilor din Transilvania au scos la iveală un adevărat conflict etnic și la Constanța.

Machedonii cipani și machedonii fărșeloți nu se mai pot înțelege și după zeci de ani de acțiuni separatiste s-a ajuns la o ruptură iremediabilă.

Cipanii din Constanța sunt hotărâți să solicite autonomie față de fărșeloți, propunând un memorandum în mai multe puncte.

În primul rând, vor mese independente și separeuri la Filicori, acolo unde se duc majoritatea luptelor iridentiste.

De asemenea, fărșeloții nu vor mai avea să se laude în public cu proiecte imobiliare mai mari de P+7, iar cipanele să fie decretate oficial ca fiind femei mai frumoase decât rivalele lor.

Barurile lui Sarica și Pilici vor organiza jocuri de remmy săptămânale alternativ, atât pentru cipani, cât și pentru fărșeloți, urmând ca la finalul fiecărei luni să fie organizat un turneu final între cele două categorii.

Cipanii au solicitat, de asemenea, drept de preemțiune asupra formației Pindu și a restaurantelor de nunți din Constanța pe o perioadă de 5 ani.

Cu toate acestea, atât cipanii, cât și fărșeloții au căzut de acord ca forța de muncă prost plătită pentru afacerile lor să provină doar din rândul mucanilor.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 4.205 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.