De când au început lucrările la noul proiect imobiliar din zona Energia, fiind desființate vechile parcări și demolate ruinele fostului complex, „îndrăgostiții” de pe variantă s-au mutat în poarta Cimitirului Municipal, unde o parcare generoasă și prost luminată le oferă condițiile perfecte pentru partidele de sex.

Chiar dacă la câțiva metri oameni în doliu își plâng morții sau veghează la căpătâiul lor, consumatorii de sex ocazional nu se sfiesc deloc și își văd de treabă. Morții cu morții, viii cu viii! Mai ales că în cele mai multe cazuri, dragostea lor costă și este tarifată la oră. Așa că timpul este prețios, iar parcarea Cimitirului este strategic amplasată chiar lângă cuiburile de prostituate de pe șoseaua de variantă a Constanței – bd-ul Aurel Vlaicu.

În urma înfocaților rămân însă zeci de prezervative folosite, șervețele și tot felul de ambalaje ale produselor de specialitate din sex-shop-uri. Parcarea este aproape acoperită de aceste mizerii, care zac pe caldarâm cu săptămânile.

Singurii care par a fi deranjați sunt unii locatari de peste drum care obișnuiai să își plimbe animalele de companie pe terenul viran din fața parcării, dar și constănțenii care vin să se reculeagă la mormintele celor dragi decedați și îngropați în Cimitirul Municipal.

Ți se întoarce stomacul pe dos. Când cobori din mașină ți se lipesc efectiv prezervativele pe talpa piciorului, așa de multe sunt… E revoltător ce se întâmplă aici, dar nimeni nu ia nicio măsură. Eu vin în fiecare sâmbătă la cimitir și de fiecare dată este așa. Din păcate, este foarte aglomerată zona și nu am unde lăsa mașina în altă parte”, ne-a declarat Elena.

La fel de revoltați sunt și cetățenii care locuiesc în zonă: „Este bordel aici. Toată noaptea mașinile vin și pleacă. Își fac treaba, își aruncă gunoaiele pe geam și își văd de drum.  Cred că poliția știe, că trece pe stradă din când în când, dar nu intră în parcare. Înainte ne scoteam câinii în zonă la plimbare, acum nu mai putem. Îți este și scârbă…”

Este clar că zona este una cu potențial pentru fapte de acest gen, însă autoritățile nu par a fi foarte interesate să le strice partidele de amor amatorilor de senzații tari. Dacă pe morți nu îi deranjează, ce treabă să aibă polițiștii cu ei…

 

(Visited 6.994 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.