Situație fără precedent la Colegiul „Mircea cel Bătrân“ din Constanța după ce un elev de clasa a XII-a este nevoit să se pună cu burta pe carte ca să ia examentul de Bacalaureat.

Din surse nesigure am aflat că părinții elevului Aurel Beizadescu sunt de vină pentru această situație ce s-ar dovedi catastrofală pentru reputația liceului „Mircea“.

Iresponsabili, mama și tatăl lui Aurel ar fi uitat să achite „protocolul“ ce se strânge în mod tradițional înaintea examenului. Banii deja au fost colectați și, se pare, este prea târziu pentru familia Beizadescu.

Nici nu știu de unde să încep și cum să fac, mă credeți?“, spune, vizibil îngrijorat, Aurel, care pe parcursul celor patru ani de liceu a avut numai medii de 9 și 10. „Johnule, nu am mai deschis o carte ca să învăț pe bune din clasa a cincea sau a șasea… Adică am prins din clasă, dacă mă-nțelegeți!“, a explicat adolescentul.

Conducerea unității de învățământ este la fel de îngrijorată, însă transmite că nu mai este în puterea lor.

Banii s-au dat, gata. Nu mai vine nimeni să colecteze acum că s-a trezit Aurel… Din păcate, va trebui să învețe și sperăm că media lui nu va trage în jos reputația atât de prețioasă a liceului nostru“, ne-a declarat și tanti Marcela, femeia de serviciu.

Singurii care, se pare, nu sunt îngrijorați sunt chiar părinții lui Aurel. Aceștia susțin că nu contează dacă băiatul lor are sau n-are BAC-ul luat.

Hai, dom’le, mă lași! Pentru ce-i trebuie BAC-ul? Nici eu și nici ta-su n-avem BAC-ul și, crede-mă, nu ne merge prost chiar deloc. Băi, păi știi câți săraci cu BAC și facultate cunosc eu? Auraș al nostru are tot ce-i trebuie și o să ne asigurăm că în continuare nu o să-i lipsească nimic“, ne-a spus mama elevului.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 551 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.