Umor

Sindicatul clovnilor, revoltat pe Corina Martin: „Încă puțin și ne fură pâinea de sub nas!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
20 iulie, 2018

Deși pare greu de crezut, i-am întâlnit pe cei mai triști clovni din România. Aceștia fac parte dintr-un sindicat ce, printre altele, monitorizează activitățile de pe Facebook ale persoanelor publice din România, pentru a vedea care mai este pragul ridicolului și cum le poate afecta activitatea.

În ultima perioadă, clovnii au devenit tot mai îngrijorați de faptul că fosta șefă de la ANAT, Corina Martin capătă un capital de imagine încărcat de un ridicol ce ar putea ușor să concureze cu activitatea lor.

Noi, ca și clovni, așa necâștigăm existența – prin a fi ridicoli, iar publicul întotdeauna a înțeles asta și ne-a apreciat. Acum însă vine un nou val ridicol dinspre Facebook, pe care foarte mulți îl adoră tocmai pentru că este manifestat de persoane care nu sunt clovni. Iar asta ne pune în pericol activitatea“, ne-a explicat clovnul Costică, în timp ce modela un ananas din baloane alungite.

Clovnul spune despre Corina Martin că este atât de avidă după atenție și de ridicolă încât nici nu-și dă seama ce succes ar avea dacă într-o zi s-ar apuca de clovnăreală.

Costică apreciază și punctează miile de selfie-uri ale Corinei cu machiaj strident și zâmbet forțat, ce evidențiază o dantură ridicol de albă, transmisiunile live pe Facebook în care cântă ca o surdă la volan sau apariții pe la tot felul de petreceri în care se filmează și se zbate să fie în centrul atenției precum o divă.

Clovnii susțin că nu pot concura cu asemenea doze de narcisism, prost gust și lipsă de simț al ridicolului pentru cerșitul de like-uri. „Când omul are parte pe Facebook și pe internet în general de atâția ridicoli gratis, de ce ar mai apela la serviciile unor clovni?“, se întreabă cu tristețe Costică.

Clovnul spune că, de-a lungul timpului, au mai avut de suferit din cauza unor personaje penibile precum Mihai Trăistariu, Iulia Albu, Raluca Bădulescu, tot OTV-ul, Mircea Badea sau chiar răposatul Corneliu Vadim Tudor.

Notă Redacțională: Fotografia Corinei Martin a fost editată doar plin aplicarea unui nas de clovn. Restul machiajului îi aparține.

Bonus video:

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate