Umor

Sistem antivirus implementat de CT BUS. Pentru 1 leu în plus, ești ferit de orice boală

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
25 februarie, 2020

Compania publică de transport în comun a Constanței, CT BUS a decis să ia măsuri de protecție pentru a veni în întâmpinarea numărului mare de panicați din cauza unei eventuale epidemii de coronavirus.

Cum inutilele măști chirurgicale sunt din ce în ce mai greu de găsit în Constanța, conducerea CT BUS a luat decizia ca, la extra-prețul de doar 1 leu pentru un bilet de călătorie, pasagerul să primească un dispozitiv special de protecție împotriva virusurilor.

O să vă explic procesul de folosire al sistemului nostru de protecție antivirus. Așadar, se ia dispozitivul și se deschide prin lărgirea orificiului. Pentru asta este necesar ca persoana să sufle sau să îl frece ușor, ca să permită deschiderea mai ușoară. Pasul doi constă în plasarea dispozitivului pe cap și se va face după cum urmează: se ia dispozitivul și se pune pe cap“, a explicat unul dintre angajații CT BUS.

Pasagerii CT BUS se arată foarte încântați de noua măsură și spun că, până acum, aceasta pare cea mai eficientă măsură de protecție luată la nivelul județului Constanța.

Este… bine… că avem… așa ceva. Mă simt… mai… în siguranță“, ne-a declarat o pensionară, care și-a instalat noul antivirus și care îi privește ușor arogant și cu indignare pe ceilalți pasageri, care nu îl folosesc.

Exsistă, bineînțeles, și o variantă premium a dispozitivului, care este construit din sticlă și are formă de cub. Acesta vine la extra-prețul de 15 lei pentru un bilet și nu seamnă deloc cu un acvariu.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate