„S-a dus Smaranda. A plecat în lumea zânelor cu păr de soare, lăsându-ne la fel de ticăloși, neputincioși, meschini, indiferenți, sinecuriști mărunți și în genunchi. Țara asta nu i-a dat nicio șansă! Țara asta proastă care găsește mereu milioane pentru referendumuri, pomeni și catedrale, iar pe cei mai nevinovați dintre oameni îi trimite la moarte! Roxana, mama greu încercată a îngerului, pur și simplu nu am cuvinte…”, a anunțat Camelia Tabacu, pe contul său de Facebook, citată de digi24.ro.

Smaranda a fost elevă a Colegiului Național I. L. Caragiale din București și a fost diagnosticată cu Sarcomul Ewing, o formă cruntă de cancer, la radius (osul lung), la mâna dreaptă.

Ea a fost operată la finalul anului 2017,  însă boala a recidivat.

Acum câteva zile, pe pagina de donații dedicată Smarandei, cei apropiați cereau ajutor disperat. Boala a recidivat, iar Smaranda avea nevoie urgentă de sânge și de bani pentru o nouă intervenție.

„Dragii mei, Smaranda are nevoie de sânge, de fonduri, de rugăciuni. Boala a recidivat cu o repeziciune de nedescris.

Pentru sânge puteți merge la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti. Nu contează grupa de sânge dar dacă grupa este 01 este şi mai bine, important este să specificați către cine se face donarea (Cărare Teodora Smaranda).
Conturile umanitare pentru donațiile financiare sunt aceleaşi şi orice sumă cât de mică, pentru ea contează enorm”

(Visited 1.222 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.