Umor

SMURD intervine la Zorile pentru salvarea a 5 bărbați blocați de 4 zile într-o horă machedonească

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
27 septembrie, 2023

Salvatorii SMURD au intervenit în această după-amiază la Restaurantul Zorile din Constanța pentru a extrage 5 bărbați blocați într-o horă machedonească încă de duminică seara.

Luați de val, cei cinci nuntași au intrat cu atâta patimă în horă încât nu s-au mai putut opri spre disperarea patronului restaurantului, care mâine are un botez și nu poate pregăti restaurantul.

„Am fost solicitați să salvăm cinci nuntași, de sex bărbătesc, blocați într-o Treamburea Pamporea. Victimele se aflau în stare gravă, deshidratați, cu bătături la picioare și, cel mai grav, nu își aminteau nici ce au făcut cu darul. Pentru a-i extrage, a fost nevoie să-l tranchilizăm pe Gigi Sima și o parte din formația Pindu. În prezent, toate victimele, veri primari între ei, sunt în afara oricărui pericol și vor externați la timp pentru nunta de sâmbătă”, a declarat comandantul operațiunii.

De pe patul de spital, unul dintre nuntași, Tase Arhundu, a spus că nu s-a putut opri din dans de gura rudelor: „Ți va dzîcă lumea?!

Actualitate