Umor

Şoc! Vergil, găsit în biroul din primărie. Încă nu se ştie ce căuta acolo

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
20 ianuarie, 2023

O zi obişnuită la serviciu pentru doamna de la curăţenie din cadrul Primăriei Constanţa, s-a transformat în clipe de şoc, după ce a intrat în biroul pe a cărui uşă scrie „PRIMAR“. Tati Izaura, după cum o ştiu toţi funcţionarii de pe urma cărora nu strânge mare lucru pentru că nu prea are ce, povesteşte că a dat ochii cu un domn care, de îndată ce a zărit-o, a ţâşnit speriat în spatele biroului.

„Vă daţi seama că era să-mi sară inima din piept“, povesteşte femeia cu glasul tremurând. „Am deschis uşa, am intrat şi deodată văd un om că stătea cu spatele la mine. Am ţipat speriată, el a tresărit şi a scos un sunet, aşa, ca un fel de <<Ău!>> ş-apoi a fugit după biroul ăla de acolo… Ptiu! Doamne, iartă-mă!“.

Ţipătul femeii a fost auzit de viceprimarul Ionuţ Rusu, care, având multe firme de casă, se simte în primărie ca acasă. Costumat în crocodil de baltă mică, vicele a intervenit imediat. „Am liniştit-o eu“, declară Rusu. „Stai, bre, tanti Izaura, i-am zis eu. E Vergil, bre, primarul nostru. Na, păi ea nu l-a mai văzut până acuma pe aicea. O înţeleg. El nu e obişnuit cu oamenii de rând, se sperie foarte tare… Îl înţeleg şi pe el“.

O echipă de specialişi în fenomene paranormale a fost trimisă pentru a investiga ciudata apariţie a primarului. Deocamdată încă nu se ştie ce căuta în birou şi dacă va mai reveni la locul faptei.

Actualitate