Șoferul autobuzului de pe linia 101, cu numărul de înmatriculare CT 07 XIZ a arătat cât este de bărbat, agresând verbal o femeie cu doi copii mici de mână. Aceasta a fost nevoită să meargă cu cei doi copii pe partea carosabilă deoarece trotuarul era plini de mașini. Moment în care, șoferul RATC a oprit, a început să claxoneze și pentru că nu era de ajuns, când a trecut în dreptul femeii, a deschis ușa și a început să zbiere: „De ce nu mergi fă, pe trotuar, proasta dracu!”. Bineînțeles, copiii s-au speriat, dar asta nu a contat pentru ghiolbanul care, sperăm, va mai ocupa pentru puțin timp funcția de șofer al RATC.

Ce nu a înțeles individul este că de la înălțimea scaunului de șofer, îi este greu câteodată să vadă că trotuarele sunt ocupate de mașini și că pietonii nu au altă posibilitate decât să meargă pe partea carosabilă. Mai ales că în momentul producerii incidentului se afla lângă o școală exact la ora când elevii scăpau de la ore.

Sperăm că cei din conducerea RATC vor lua măsuri pentru ca astfel de indivizi să nu mai aibă în mâini siguranța transportului constănțenilor.

 

 

(Visited 3.869 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.