Șoferul i-ar fi adresat fetiței întrebări indecente. Mama fetei a mai spus că polițistul din sat a amânat-o și n-a putut înregistra plângerea decât după ce a sunat la 112, a informat Mediafax.

Laura Barbu, din satul Roşiorii Mari, a precizat că a descoperit prin ceea ce trecea fetiţa ei pe 30 martie, anul acesta.

Fetița de 13 ani mergea, în ziua respectivă, la dansuri, la Ansamblul Dobromeanca, şi s-a dus să aştepte în staţie microbuzul.

Era singură şi la un moment dat a intrat în magazinul care îi aparţine şoferului de microbuz, iar acesta ar fi pipăit-o şi i-ar pus întrebări indecente.

Pe 30 martie, fata a venit acasă, după ce a fost la dansuri şi a început să îmi povestească ce s-a întâmplat. Înainte să vină microbuzul ea traversat la magazin să îşi cumpere gumă, că uitase să se spele pe dinţi. Magazinul aparţine chiar unuia dintre şoferii de pe microbuzul şcolar.

A intrat, a cerut gumă. El s-a dat pe după vitrină ca şi cum să pună marfă şi i-a pus mâna fetei pe fund, pe sâni, „Ia zi, ce ţi-au crescut. Ai prieten? Dacă nu ai, te învăţ eu cum să iubeşti. Vrei să avem o relaţie?”. Fata s-a speriat, a cerut guma şi el i-a dat şi o ciocolată. De frică, ea luat şi ciocolata şi a plecat la dansuri”, a povestit, mama fetei, citată de Adevărul.

Directorul şcolii, care a aflat de cele întâmplate încă din seara respectivă, în virtutea unei relaţii bune pe care mama o avea cu profesoara, a anunţat, la rândul său, primarul şi au hotărât ca până la clarificarea lucrurilor să i se dea bărbatului alte atribuţii.

Acum nu mai este şofer, l-au dat jos, dar l-a angajat primarul iar. El e omul primarului, domnul primar îl caracterizează «om bun». Păi, ce om bun, dacă face de-astea? Şi nu e numai fata mea. Am o agendă, este scrisă o foaie de sus până jos“, a mai spus mama fetei.

Femeia mai spune că din acel moment i s-a sugerat de mai multe ori să accepte o împăcare. Ar fi apelat chiar la Protecţia Copilului, unde o doamnă funcţionar „mai în vârstă“, i-ar fi spus că-l va suna personal pe primar, să regleze siuaţia, şi că ar fi bine să lase lucrurile aşa.

O împăcare i-ar fi cerut şi una dintre fiicele celui acuzat şi chiar unul dintre poliţiştii din comună ar fi încercat să o înduplece să-şi retragă plângerea, invocând că i-ar fi sugerat acest lucru chiar procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, o doamnă.

Citește articolul complet AICI.

 

(Visited 540 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.