Eveniment

Șofer prins beat și fără permis la câteva ore după ce a fost eliberat din arest pentru fapte similare

Bărbatul fusese eliberat din arest înainte cu câteva de ore, după ce săvârşise o faptă similară, iar în momentul depistării se afla sub măsura controlului judiciar.

Scris de 
 pe data 
9 iunie, 2023

Un individ a reușit să îi uimească pe oamenii legii prin consecvența și rapiditatea de a săvârși infracțiuni. La câteva ore după ce a fost eliberat din arest, unde a ajuns după ce a fost prins de polițiști conducând beat și fără a deține permis, individul a fost reținut din nou de polițiști după ce a fost prins la volan și tot în stare avansată de ebrietate.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat că, joi seara, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.12/A, în localitatea Frumoasa, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că nu este posesor al unui permis de conducere valabil. În urma testării acestuia, cu aparatul alcooltest, a fost indicată o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Agerpres.

Bărbatul fusese eliberat din arest înainte cu câteva de ore, după ce săvârşise o faptă similară, iar în momentul depistării se afla sub măsura controlului judiciar.

„Faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii preventive pentru 24 de ore, acesta fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului”, a precizat sursa citată.

Actualitate