Situație dezastruoasă la Mamaia unde mai multe BMW-uri au fost abadonate pe plajă. Șoferii, foarte nervoși, acuză statul român că a lărgit foarte mult plajele și din acest motiv au rămas fără benzină în drumul lor spre malul apei.

„Boss mâncațiaș fotocelularu tău, rămâne toți fără benzină când să trasversăm nisipu la plaje. Până să ajunge la mare a murit motoru chiar la jumate pe plaje că e distața prea lungă de la șezlong la mare. De 25 de lei am băgat bezină și nu mea ajuns deam rămas în pană. Si vai de pu…licica mea că am copii acasă care mă așteaptă și ăla micu alu soramea. Io leam zis: jucatațivă bei și cu el că și ei e frații tău”, ne-a povestit supărat Titi Faraonu.

Mai mulți șoferi de BMW au protestat în acest sens pe faleza din Mamaia cu canistrele în mână, cerând drepturi egale pentru toți turiștii:

„Dacă sărakii au dreptul să meargă la plajă noi ăștia pe valoare de ce nu? De ce? Că e discrimanare deaia. Cum vedeți că ne ridicăm capu și avem BMW repede să ne dați fatala. Ați făcut plajele ca deșertu să nu mai poată ajunge cu BMW lângă malu la mare să auzim valurili cum se sparge de jențile de 21. Ie discriminare pe față. Doar ăia cu Toyota să ajungă că are hibrid și ia benzină de la soare”, susține și Lorin Talent, un fel de lider de sindicat al BMW-iștilor din Mamaia.

După difuzarea acestei știri, premierul Florin Câțu a anunțat că a trimis mai mulți miniști la Mamaia să rezolve probleme și că se vor construi câteva benzinării pe plajele din Mamaia.
„Românii sunt și mai fericiți acum”, a concluzionat Câțu.

(Visited 6.685 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.