Scumpirea carburantului nu i-a afectat în egală măsură pe toți șoferii. Conducătorii auto de BMW spun că prețul la pompă al benzinei și motorinei i-a lăsat indiferenți, chiar dacă acesta a explodat la peste 6,5 lei/litru.

Explicația a venit de la Gioni Apăduchiosului, președinte al Asociației Deținătorilor de BMW „Cazanul”.

„Boss, că e 4 lei litru, că e 7 lei, noi tot de 20 de lei băgăm la pompă. Nu ne-a afectat, noi tot aceiași bani îi scoatem”, spune Gioni în timp ce alimentează un BMW seria 5 de culoare albă, cu geamuri fumurii. Alimentarea a durat exact 7 secunde pentru cei 3 litri de benzină care au intrat în rezervor.

Gioni mărturisește însă că a observat ceva ciudat, că dacă în urmă cu 1 an reușea să își ducă mașina de la PECO până în spatele blocului de garsoniere unde locuiește, acum abia mai parcurge 2-3 km: „E ceva ciudat cu benzina asta, e clar. Cred că au făcut-o mai subțire”.

Experții auto consideră că așa se explică și numărul foarte mare de BMW-uri lăsate pe banda 1 cu avariile pornite în mai multe zone din oraș: „Ei nu și-au lăsat mașinile așa în mijlocul străzii pentru că sunt cocalari sau nesimțiți, pur și simplu săracii nu au mai avut benzină. Așa că au s-au suit imediat în autobuz și au plecat acasă să le ceară părinților încă 20-30 lei să bage bezină ca să își ia mașina din drum”.

(Visited 35.531 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.